Diensten

Ondersteunde diensten voor informatiebeveiliging

Implementatie en begeleiding

Wanneer u start met Coable, maakt u een inventarisatie van risico’s die gelden voor uw organisatie. Vervolgens evalueert u deze risico's en koppelt daar (eventueel) beheersmaatregelen aan om het risico te mitigeren. Om u snel op weg te helpen zijn al risico suggesties en koppelingen met beheersmaatregelen voorgedefinieerd. Indien u een risico-overzicht al eens in een andere vorm hebt vastgelegd kunt u deze gemakkelijk uploaden in Coable. Mocht u hier toch graag hulp bij krijgen, dan ondersteunt een van onze consultants u graag in dit proces.

De ondersteuning kan eenvoudig bestaan uit een inventarisatie gesprek (telefonisch) en een Coable training/workshop bij u op locatie. De ondersteuning kan ook verder worden uitgebreid met begeleiding in het uitvoeren van cybersecurity assessments, periodieke risico evaluaties, het vergroten van informatiebeveiliging bewustzijn bij medewerkers, het implementeren van de verbetercyclus, en meer.

We gaan graag in gesprek om uw wensen te bespreken en hier een passend voorstel voor te maken.

Code review

Ontwikkelt u eigen software? Wenst u een externe, gespecialiseerde codebeoordeling gericht op het veiliger maken van uw software? Coable heeft de expertise om een code review op uw software uit te voeren. Tijdens de review worden zowel de broncode als de configuratie van de infrastructuur onder de loep genomen. Beveiligingsrisico’s, onnodige complexiteit die bugs kunnen verbergen en het missen van best practices worden op deze manier gesignaleerd.

Neem contact op

Kunnen we iets voor uw organisatie betekenen? Heeft u een vraag, of interesse in een demo van Coable? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u.

Demo aanvragenContact opnemen →
contact